The journal of the Institute Language and Culture
日本のドイツ語教育へのCEFR の影響と「複言語・複文化」能力育成の意義に関する一考察 Die Auswirkungen des GERs auf den Deutschunterricht in Japan und die Relevanz der Entwicklung der Kompetenz von «plurilingualism – pluriculturalism» im japanischen Fremdsprachenunterricht |
藤原 三枝子 |
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日本社会における韓国系の肉食文化―外食業の焼肉屋のメニューを手掛かりに― Korean Carnivorous Culture in Japanese Society - Using the menus of Yakiniku restaurants in the restaurant industry as a clue - |
金 泰虎 |
The Binding Particle Koso and the Position of the Japanese Topic in Kakarimusubi with Koso The Binding Particle Koso and the Position of the Japanese Topic in Kakarimusubi with Koso |
Masahiro TANIMORI |
第52回言語教授法・カリキュラム開発研究会全体研究会 「外国語教授法と誤用の分析」 Summer Symposium Report |
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第53回言語教授法・カリキュラム開発研究会全体研究会 「大学の外国語教育の目的とその変遷」 Autumn Symposium Report |
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